Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Dangdut Ditinggal Rabi Voc. Nella Kharisma Cipt. Yolanda NDX A.K.A





Lagu dangdut Ditinggal Rabi adalah lagu ciptaan Yolanda NDX A.K.A yang dipopulerkan pedangdut Nella Kharisma dan Duo Pengamen Cantik. Ditinggal Rabi menjadi salah satu lagu terpopuler.


Lirik Lagu Ditinggal Rabi Enak Di Dengar:
Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro, nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku, kowe tego ninggal aku
Opo iki wes dalane, kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku, senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Neng ono kembange ilang, po tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso



Selesai...
*****

Dipopulerkan Nella Kharisma dan Duo Pengamen Cantik

Posting Komentar untuk "Lirik Lagu Dangdut Ditinggal Rabi Voc. Nella Kharisma Cipt. Yolanda NDX A.K.A"